Misha a trecut în ultima vreme prin tot felul de transformări, iar fanii săi au rămas pur și simplu cu gura căscată, când au văzut la ce schimbări a apelat artista. Fosta soție a lui Connect-R nu se uită la bani când vine vorba despre mofturile ei și face orice îi stă în putință, pentru a arăta cât mai bine posibil. Ea este conștientă de faptul că în lumea în care trăim aspectul fizic joacă un rol foarte, foarte important, iar dacă nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate, ar putea fi criticată din toate părțile.

Misha a făcut-o și pe asta

După ce în urmă cu ceva vreme artista a decis că este vremea să își pună silicoane, pentru că nu era mulțumită de bustul ei, acum ea a apelat din nou la ajutorul specialiștilor și nu îi este rușine să iasă în față și să recunoască acest lucru. Misha a simțit nevoia de o mică schimbare la nivelul feței și nu a stat prea mult pe gânduri.

 

Multă lume crede despre ea că este o femeie extrem de frumoasă, care nu ar avea nevoie de nimic în plus pentru a arăta bine. Ea nu are aceeași părere despre felul în care arată și cel mai important lucru este să se simtă bine în pielea sa. Imediat după terminarea procedurii la nivelul feței, artista le-a arătat și urmăritorilor săi din mediul online rezultatul final. Aceștia au rămas cu gura căscată, când au văzut cât de bine îi stă cântăreței în felul acesta.

Misha a apelat din nou la ajutorul specialiștilor, după ce și-a pus silicoane! De ce schimbare a simțit nevoia vedeta

„Am încercat și eu această minunăție. Efectul este instant și absolut incredibil!!! Riduri estompate complet, fără injectare. Procedură de lifting prin stimularea autoproducției de colagen. Numărul de ședințe necesar poate varia de la 1 la 5, în funcție de profunzimea ridurilor tratate. (…) Nu o să vă mint… Doare. Dar merită!”, le-a povestit Misha fanilor.