Au trecut mai bine de trei ani de când Misha și Connect-R au luat-o pe drumuri diferite. Cei doi artiști s-au iubit la nebunie, iar din dragostea lor a luat naștere Maya. Cu toate acestea foștii soți, deși au divorțat, dar au decis să păstreze legătura de dragul fiicei lor. Pentru o vreme, ei au locuit chiar și în aceeași casă. Astfel au făcut tot posibilul pentru ca micuța lor să nu simtă lipsa părinților în viața ei.

Cum arată bărbatul perfect pentru Misha!

Cântăreții au divorțat în liniște, de comun acord și nu s-au certat nici după separare. Pentru aceasta au fost și sunt încă un exemplu pentru fetița lor, de educația cărora se ocupă împreună. Motivele pentru care cei doi artiști și-au spus adio le-au ținut personale, pentru că nici în ziua de astăzi nu se știe clar motivul divorțului lor.

Deși nu a vrut să se vadă, pe artistă a afectat-o despărțirea de cel care părea a fi bărbatul vieții sale. După toate acestea, se pare că Misha este gata să iubescă din nou, iar mulți au ajuns la concluzia că este deja într-o relație. Totuși ea nu a confirmat aceste zvonuri! Dar le-a spus tuturor cum ar trebui să fie un bărbat care să îi intre în grații.

Extrem de discretă în ceea ce privește viața sa privată, fosta soție a lui Connect-R a prins în sfârșit curaj. Motiv pentru care ea a dezvăluit cum ar trebui să arate viitorul iubit, semn că este gata pentru o nouă relație la aproape trei ani de când a divorțat. Vedeta nu are pretenții prea mari, ci vrea pe cineva care să o iubească și care să o motiveze.

Misha a trecut peste divorțul de Connect-R. Cum arată bărbatul perfect pentru ea

„Fii cu cineva care te motivează să faci lucrurile mai bune în viața; deoarece relațiile sunt mai mult decât a te îndrăgosti. Sunt despre a vă inspira reciproc să deveniți cea mai bună versiune a voastră în fiecare zi.”, este mesajul postat de Misha pe Instagram.