Monica Gabor a redevenit o prezență activă în mediul online, după o perioadă de pauză care a lăsat loc de numeroase interpretări. Deși se pare că lucrurile s-au reașezat în viața ei amoroasă, trecutul stresant a lăsat ceva urme în ceea ce o privește pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Monica a slăbit enorm în ultimele luni, iar fanii ei de pe Instagram au rămas surprinși de apariția ei. Deși vedeta nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, având o siluetă de invidiat, acum, fostul manechin arată îngrijorător chiar.

S-a împăcat cu Mr. Pink

În urmă cu două luni, întreaga presă mondenă scria despre problemele amoroase prin care Monica și partenerul ei, Mr. Pink le-ar fi avut. Fostul manechin a plecat în aceeași perioadă într-o vizită în Dubai, la sora ei, Ramona Gabor. Acest fapt nu a făcut decât să întărească și mai tare supozițiile legate de separarea de cel alături de care a împărțit și bune și rele în ultimul deceniu. Inclusiv Irinel Columbeanu, fostul ei soț a fost întrebat la vremea respectivă despre situația amoroasă a Monicăi, însă acesta a preferat să păstreze tăcerea în acest sens.

În urmă cu aproape două luni, Moni s-a întors în vila lui Mr.Pink din Malibu. Fostul manechin a postat imagini din locuință precum și alături de fiul ei adoptiv, Anthony. Fanii acesteia au tras atunci concluzia că cei doi amorezi și-au mai dat o șansă relației și au trecut peste perioada dificilă.Deși totul pare acum roz în viața personală a vedetei, urmele perioadei stresante se resimt. Drept dovadă, Monica a reușit să piardă câteva kilograme. Fostul  s-a apucat și de sport pentru a ajunge din nou la forma fizică pe care o  avea atunci când a devenit celebră.Deși acordă o mare atenție propriului aspect, Monica nu își neglijează nici responsabilitățile de mamă. Fiica vedetei a intrat la liceu, iar perioada examenelor pentru a trece în noul ciclu școlar a fost una stresantă. Moni nu are grijă doar de Irina ci și de fiul ei adoptiv, băiatul lui Mr. Pink.