Cătălin Botezatu ar putea avea orice femeie și-ar dori la picioarele sale, dar designerul se pare că nu își dorește acest lucru. Sute de femei îl apreciază atât pentru felul său de a fi, dar și pentru felul în care arată pentru vârsta pe care o are. Multă lume a ajuns să se întrebe, de-a lungul timpului, de ce acesta nu și-a întemeiat o familie până în clipa de față și de ce nu s-a căsăorit. Recent, acesta a discutat în cadrul unui podcast despre căsătorie și le-a dezvăluit tuturor de ce nu făcut acest pas niciodată și de ce, probabil, nu va ajunge niciodată în fața altarului.

”Am fost de multe ori fericit, dar nu mai sunt”

După ce zilele trecute le-a povestit oamenilor care îl urmăresc faptul că a trecut printr-o mare dezamăgire, acum el șochează din nou cu declarațiile sale. Designerul le-a povestit fanilor săi că este foarte greu să ai o relație stabilă, când ești cunoscut de toată lumea, pentru că ai șansa de a întâlni numai persoane false. Acestea nu te vor iubi niciodată pentru cine ești cu adevărat, ci pentru numele pe care îl porți, după părerea sa.

Cătălin Botezatu a zis că a fost de foarte multe ori fericit în viața sa, dar că nu mai este cazul în clipa de față. El și-a dorit mereu o femeie sinceră, alături de care să se trezească în fiecare dimineață și care să îl iubească sincer, doar că aceasta nu a apărut în viața lui. Fiind o persoană publică, fiecare și-a dorit ceva de la el, dar nu iubirea lui sinceră. Zilele trecute, tot el declara că una dintre cele mai mari greșeli pe care a făcut-o în relațiile sale a fost să spună primul „Te iubesc!”.

„E foarte greu când ești Botezatu. Tânjesc, dar uneori sunt persoane false. Să te ia în brațe cineva necondiționat, să te mângâie, sa te trezești dimineața și să îți spună: bună dimineața, într-un anume fel. Eu sunt și lup bătrân. Am fost de multe ori fericit, dar nu mai sunt.”, a declarat Cătălin Botezatu.

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu s-a căsătorit până acum: „E foarte greu când..."

 

 

„Primii 3-4 ani e fain, dar după trece. Iubirea rămâne, dar într-o anumită măsură, dar trebuie să intervină respectul. Eu sunt în stare pentru că sunt mai matur, dar celelalte nu. Și eu am un defect, îmi plac persoanele mai…. Toată lumea îmi spune să îmi iau pe cineva de vârsta mea. Acum nu pot și nici când eram tânăr nu puteam.”, a mai povestit el.