Alex Bodi a avut, pentru mai bine de doi ani, o relație cu Bianca Drăgușanu. Povestea lor de iubire nu a fost tocmai una perfectă, pentru că s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. În plus, diva și-a făcut apariția în public cu mai multe semne de agresiune, pe care a fost clar de unde le avea.

Alex Bodi a recunoscut în fața tuturor

Invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează Denise Rifai, omul de afaceri a vorbit deschis despre motivele pentru care a ajuns să o lovească pe f0sta parteneră. Bodi s-a caracterizat ca fiind un bărbat calm, la locul lui și care nu caută scandal, dar care fiind provocat nu a mai avut de ales.

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva. Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește.”, a declarat afaceristul.

La un moment dat, el a povestit că majoritatea certurilor porneau de la gelozie, ea sărea la bătaie, iar el nu avea cum să o menajeze. Legat de zvonurile că ar fi lovit-o și pe mama Biancăi Drăgușanu, el a negat acest lucru și a mai zis că niciodată nu s-au certat în fața Sofiei, fiica blondinei.

„Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane. Referitor la spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea”, a mai povestit fostul Biancăi Drăgușanu.