Gabriela Cristea este căsătorită de foarte mult timp cu Tavi Clonda, bărbatul care i-a furat inima din prima clipă în care l-a văzut și alături de care crede că va trăi pentru tot restul vieții sale. Din frumoasa lor poveste de iubire au luat naștere și două fetițe, care au făcut partea din lumea internetului încă din primele lor zile de viață. Cei doi nu s-au ascuns niciodată de ochii lumii, ba chiar și-a expus și încă își expun întreaga viață pe rețelele sociale.

Gabriela Cristea a dat cărțile pe față

Nu toată lumea este de acord cu atitudinea lor și au fost criticați dur pentru acțiunile lor de pe social media. Una dintre cele care i-a tras serios la răspundere a fost chiar Oana Zăvoranu, care i-a făcut cu ou și cu oțet, în cadrul emisiunii pe care o prezintă săptămânal pe canalul ei de YouTube. Gabrielei Cristea nu i-a păsat nicio clipă de afirmațiile soției lui Alex Ashraf și nu le-a dat nici cea mai mică importanță. A continuat să își trăiască viața după bunul plac și să facă același gen de postări.

Recent, Cristina Șișcanu i-a luat vedetei un interviu, în care a fost foarte, foarte sinceră. Mulți dintre fanii ei s-au întrebat de ce ea nu mai poartă verigheta, iar ea nu s-a temut să ofere un răspuns pentru această întrebare pe care o primește des. Se pare că partenera de viață a lui Tavi Clonda a renunțat la simbolul iubirii lor, pe motiv că este convinsă de faptul că i se vor umfla mâinile și a considerat că îi este mult mai ușor fără ea.

Motivul total neașteptat pentru care Gabriela Cristea nu poartă verigheta: "Pentru că știu sigur că..."

 

”N-am verighetă! Nu mi-am pusă și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, i-a povestit Gabriela Cristei, într-un interviu, Cristinei Șișcanu.