Gala eliminatorie a emisiunii Bravo, ai stil de săptămâna trecută s-a încheiat cu eliminarea Nicoletei Nucă. Ea alături de Carmen Negoiță, Ioana Filimon, Viviana Sposub și Otniela Sandu au fost în pericol de a pleca acasă. Celelalte concurente, însă, au avut parte de ceva mai multă susținerea din partea celor de acasă și au reușit să se salveze.

Nicoleta Nucă a spus tot ce a avut pe suflet

Din păcate pentru frumoasa artistă, lupta ei în competiție s-a încheiat. Nicoleta Nucă este conștientă de faptul că a pierdut mult din cauza faptului că nu a vrut să pară cine nu este, doar de dragul show-ului. Ea și-a dorit să apară în fața oamenilor așa cum este ea, dar se pare că ei preferă alfel de persoane, nicidecum pe cele reale.

Astfel, artista a ajuns să fie eliminată, iar imediat după a dat și câteva declarații în mediul online despre acest proiect, despre ceea ce s-a petrecut în gală, dar și despre multe alte lucruri pe care ea le consideră importante. Deși nu mai face parte din această emisiune, vedetei nu îi pare rău deloc.

„ Aveam impresia că vreau să spun atât de multe despre cele întâmplate, dar, de fapt, nu e prea mult de zis despre eliminarea mea de la Bravo ai stil, decât că am plecat cu capul sus așa cum am făcut-o de fiecare data in viață. A fost un proiect în care am acceptat să particip din curiozitatea de a face ceva nou și diferit, de a ieși din zona mea confort -muzica- și unde îmi propusesem să fiu eu autentică, sinceră, fără măști, fără ipocrizie, teatru si caterincă doar de dragul show-ului.
În prima Gală am ales cu un motiv să cânt anume “Fata din oglindă” și nu orice altă piesă din repertoriul meu. Așa cum am scris textul piesei cu sufletul deschis, așa am ales să vin și în fața voastră, autentică și sinceră , corectă și calmă, exact așa cum sunt în viața de zi cu zi. Mi-am dorit să deschid ușa spre mine cea REALĂ, un cumul de experiențe pozitive și negative, care m-au adus la forma actuală pe care ați văzut-o pe parcursul proiectului. Poate am părut inflexibila în viziunea unora, dar acum ceva timp mi-am făcut o promisiune de la care nu vreau să mă mai abat în nici un caz, și anume să nu mai încerc sa-i mulțumesc pe alții, punându-mă pe mine în plan secund, mi-am promis că nu voi mai încerca sa par expansivă, extrovertită și interesată de teme și situații superficiale, doar ca să “dau bine” pe TV. Dacă tot se numesc “reality-show” genul ăsta de emisiuni, ar trebui să se promoveze mai mult realitatea fiecăruia și să se accepte și încurajeze personalitatea și felul de a fi al fiecăruia, pentru că asta face lucrurile mai frumoase și interesante: UNICITATEA fiecăruia dintre noi!
Mulțumesc din suflet încă o data tuturor celor care m-au susținut și mă susțin în continuare, indiferent de parcursul carierei mele! ❤️”,
a scris Nicoleta Nucă, pe Instagagram.