Toți fanii Nicoletei Nucă știu despre ea că este o mare iubitoare a tatuajelor. Până acum, artista și-a făcut multe desene pe corp și spre surprinderea fanilor săi de pe rețelele sociale, nu are de gând să se oprească aici. Frumoasa cântăreață și-a propus să își umple toată mâna de tatuaje, după cum ea însăși a susținut la un moment dat în fața celor care o urmăresc.

Procesul de umplere a mâinii de tatuaje a început deja, iar de ceva vreme petrece tot mai mult timp în salon. Ceea ce înseamnă că nu a glumit deloc, ci chiar se va ține de cuvânt. Ultimul desen pe care a ales să și-l facă nu este neapărat pe gustul fanilor. Un internaut și-a făcut curaj și i-a transmis în comentarii acest lucru, iar artista a reacționat pe loc, simține nevoia să se apere așa cum a știut ea mai bine.

Nicoleta Nucă este momentan mulțumită de ceea ce a ieșit, pentru că arată fix așa cum și-a dorit și nu are nimic să îi reproșeze celui care s-a ocupat de asta. Chiar dacă unii, poate, nu îl văd atât de frumos pe cât îl vede ea, cântăreței nu îi pasă. Se simte bine în pielea, mâna este aproape plină de tatuaje și nu își dorește nimic mai mult de atât. Părerile oamenilor sunt împărțite, pentru că sunt și multe persoane care au felicitat-o pentru alegerea făcută.

Nicoleta Nucă a primit critici acide din partea fanilor din cauza tatuajului său! Ce a răspuns artista / FOTO

 

 

„Esti frumoasa tare dar trebuie sa faci cumva sa schimbi tatuajul ala 💪😘”,a fost comentariul venit din partea unui internaut, după ce i-a văzut noul tatuaj.

„De ce? Ca zici tu așa? 😂. Mie îmi place așa, așa mi l-am dorit 🤷🏻‍♀️😊„, i-a răspuns Nicoleta Nucă în comentarii.

 

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri de zilele trecute, vedeta le-a vorbit fanilor săi și despre sarcină. Se pare că Nicoleta Nucă își dorește să facă un copil, dar să și adopte alți doi. Când anume se va întâmpla acest lucru,nimeni nu știe încă.