Oana Lis a fost pusă pe glume zilele acestea, chiar pe contul ei oficial de Facebook. Gluma nesărătă pe care a făcut-o a fost chiar la adresa actualului ei partener de viață, Viorel Lis. Acesta este grav bolnav, iar ea i-a fost alături și încă îi este în cele mai grele momente din viața sa. Fostul edil al capitalei nu trece prin cele mai frumoase momente, dar soția sa nu se lasă și îl susține indiferent de situație.

Oana Lis: ”Da, uneori râd și de mine”

Cu toate acestea, recent a râs de el pe social media deși este în stare gravă, motiv pentru care fanii ei nu s-au putut abține și au taxat-o dur pentru afirmațiile sale, pe care cei mai mulți le-au considerat nepotrivite. Nu s-au temut să își exprime opiniile sincere în comentarii, dar nici ea nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit unuia dintre ei un răspuns care s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Oana Lis a fost acuzată că este penibilă, iar un internaut i-a zis că ar trebui să realizeze faptul că, în primul rând, ea râde de ea însăși. Mai mult de atât, un alt fan i-a scris în comentarii că Viorel Lis a fost bun pentru ea, cât timp a fost tânăr și a ajutat-o, dar acum nu mai dă doi bani pe el. Ea a zis că are momente în care râde chiar și de ea, pentru că i se pare o dovadă de inteligență autoironia de care a dat și ea dovadă recent. Blondina este de părere că oamenii ar trebui să se uite înainte la ei, până a decide să comenteze despre alții în mediul online.

”Ești penibilă! De fapt, nu-ți dai seama că râzi de tine, graso!?!”, “Dragă, nu sapa groapa nimănui, căci e posibil să cazi tu… cât a fost tânăr și te-a ajutat, a fost bun, acum ai dai cu piciorul…. RUȘINE”,i-au transmis internauții.

Oana Lis, făcută praf de internauți după ce a râs de soțul ei! Ce i-au transmis aceștia: "Rușine!"

 

”Da, uneori râd și de mine. Autoironia e apanajul oamenilor inteligenți. În rest, uită-te în oglindă și apoi, dacă nu găsești niciun neajuns… mai jignește pe alții… Ce lucru bun crezi că ai reușit cu acest comentariu?”, i-a răspuns vedeta ununia dintre ei.