Oana Radu a slăbit 65 de kilograme și nu se oprește aici. Vedeta nu mai este deloc cum o știau apropiații, ci se află într-o formă de zile mari. Acum ea radiază de fericire și se simte bine în pielea ei, după ce a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Ba chiar a reușit să arate ca o adevărată bombă sexy, deși a muncit din greu pentru a ajunge la asemenea rezultate.

Oana Radu arată mai bine ca niciodată

Concurenta de la „Bravo, ai stil!” ajunsese să fie complexată de felul în care arăta, motiv pentru care a decis să ia atitudine. Toată viața fusese nemulțumită de aspectul său, deoarece cântărea nici mai mult, nici mai puțin de 115 kilograme. La vremea aceea, ea a ajuns cunoscută în țara noastră în cadrul unui concurs de talente.

”Te admir și te urmăresc cu drag ❤️❤️ești o inspirație pt foarte multe dintre noi 🤗/ Ești frumoasă pe interior și pe exterior și ai ceva unic, și de foarte mare preț/ Ești minunată, o sursă de inspirație și determinarea!/ Te admir foarte mult! Ești o femeie foarte frumoasă, puternică”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje de la postarea Oanei Radu.

Vedeta a reușit să intre în industria muzicală și a cucerit publicul cu vocea sa inconfundabilă, dar nu și cu trupul său. În timp ce alte vedete nu aveau probleme la categoria asta, despre ea nu puteam spune același lucru. Era aspru criticată din cauza greutății sale, dar s-a ambiționat și de-a lungul anilor a reușit să slăbească 65 de kilograme. Și ce credeți? Nu are de gând să se oprească aici.

Oana Radu a renunțat la inhibiții! Cum arată vedeta după ce a slăbit 65 de kilograme / FOTO

În cadrul emisiunii de la Kanal D, unde a fost concurentă, Oana Radu a uimit cu aparițiile sale. Aici vedeta a adus în atenția publicului ținute care mai de care mai tari și momente de excepție pe care toată lumea le-a adorat.