Oana Radu și Cătălin Dobrescu formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din țara noastră. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut, pe vremea când frumoasa vedetă se lupta cu kilogramele în plus. El a sprijinit-o în tot ceea ce și-a dorit să facă și a ajutat-o să scape de greutatea nedorită.

Oana Radu, primele detalii despre copil

A fost, de asemenea, pentru ea și este încă bărbatul perfect, alături de care își dorește să trăiască pentru tot restul vieții sale și căruia în viitorul apropiat, ar vrea să îi dăruiască un copil. Ea speră să aducă pe lume o fetiță, iar partenerul ei de viață vrea un băiețel.

Ea a mărturisit că iubitul ei mai bine s-ar ruga să aibă o fetiță, pentru că dacă vor avea băiat, ea va fi cea care îi va alege numele și sigur nu va fi mulțumit de acest aspect. Rămâne de văzut când va rămâne însărcinată, cert este că ambii își doresc enorm ca acest lucru să se întâmple.

 

„Dacă e să ne întoarcem trei, aia e. Ne descurcam. Iubitul meu își dorește băiat, dar o sa avem o fata, ca eu asta vreau. Așa că mai bine s-ar ruga să avem fetiță pentru că dacă o să avem băiat, o să-i aleg eu numele și sigur nu o să-i placă. Deci cum o dă, tot nu e bine. Singura șansă e să fie fată”, a mărturisit Oana Radu.