Oana Zăvoranu a sărit din nou la gâtul Oanei Roman. Vedeta a postat o serie de imagini compromițătoare cu fosta soție a lui Marius Elisei, care nu o pun deloc într-o lumină bună. Deși actrița ar fi vrut să discute și despre alte persoane din lumea mondenă, nu se poate abține deloc atunci când vine vorba despre cea mai mare rivală a sa, care se află pe lista ei neagră, de câteva luni bune, de când ea a început demascarea influencerițelor din România.

Oana Zăvoranu: „Dinți demni de reclamă”

Un lucru știm sigur despre soția lui Alex Ashraf și anume că nu le suportă deloc pe persoanele care fac reclamă uno produse pe rețelele sociale, pentru a-și convinge urmăritorii să le cumpere și pentru a primi în schimbi sume mare de bani. Vedeta le ia mereu la bani mărunți postările și face dezvăluiri incendiare despre acestea, pe seama cărora internauții se amuză copios.

Recent, a postat la Story câteva imagini în care se poate observa dantura Oanei Roman, care nu de puține ori a promovat produse de îngrijire orală, pe care ea a vrut să evidențieze că nu le folosește, din moment ce se prezintă așa în fața camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat. Mulți dintre admiratorii săi au rămas, pur și simplu, cu gura căscată și se întreabă oare ce va urma, pentru că sigur Oana Zăvoranu se va opri aici. Din punctul de vedere al actriței de la Antena 1, fiica lui Petre Roman este un zero barat în fața fanilor ei de pe rețelele sociale.

Oana Roman, făcută praf de rivala sa! Oana Zăvoranu nu s-a mai putut abține: "Dinți demni de reclamă"

„Luați dușul bucal…periuța de dinți electrică și pasta de dinți pentru albirea dinților și ceaiul de cufurit (toate vândute de către Peppa) și o să aratați fix așa….uite dinți demni de reclamă și gușa tot așa”, a scris Oana Zăvoranu despre rivala sa, Oana Roman.