În ultimele zile, Oana Roman este criticată din toate părțile de către persoanele care o urmăresc în mediul online. Soția lui Marius Elisei este acuzată că nu a slăbit atât de mult pe cât pretinde și că nu face altceva decât să își editeze toate pozele pe care le postează pe Instagram. În trecut, pentru a demonstra că lumea greșește în ceea ce privește, s-a filmat fără niciun filtru, dar nu a convins pe nimeni.

Oana Roman: „Toată lumea știe unde a pornit totul”

Invitată într-o emisiune de televiziune, ea a făcut o serie de dezvăluiri bombă și a susținut că oamenii știu de unde a pornit totul, făcându-i pe toți să se gândească la Oana Zăvoranu, cea care a deschis acest subiect sensibil. Actrița a vorbit de mai multe ori despre fotografiile editate ale fiicei lui Petre Roman, dar și despre aspectul ei fizic. Ea nu doar că a vorbit, ci a postat și dovezile, care i-au pus pe internauți pe gânduri.

Ei bine, ea a mai făcut un gest extrem pentru a le arăta oamenilor că a slăbit, așa cum a și susținut. Și-a măsurat talia în direct, spre surprinderea tuturor. Din spusele sale, ea se amuză copios pe seama afirmațiilor pe care le fac oamenii din jurul său, dar postările de pe Instagram exprimă cu totul altceva, din punctul de vedere al multora. Crede că alți îi manipulează pe cei mai slabi de îngeri și de aici a pornit tot valul de hate pe care l-a primit și pe care îl primește în continuare.

Oana Roman, gest disperat pentru a demonstra că a slăbit: "Toată lumea știe unde a pornit totul"

 

„Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lumea știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interse”, a declarat vedeta.