Oana Roman nu mai are pace în ultima vreme, din cauza unor mesaje pe care le primește pe rețelele sociale. Sunt multe persoane care nu fac altceva decât să îi trimită mesaje în care o jignesc și în care îi urează să aibă parte de cele mai urâte lucruri din lume. A fost o vreme când fosta soție a lui Marius Elisei nu punea la suflet toate aceste lucruri, doar că acum nu mai poate să suporte toate jiginirile care vin zilnic la adresa ei.

„Eu le dau block și la revedere”

De cele mai multe ori, fiica lui Petre Roman nu le răspunde acestora, ci doar decide să le închidă gura dându-le block. Nu se coboară la nivelul lor, ci preferă să scape de aceștia în cel mai frumos mod cu putință, fără ca ea să îi jignească la rândul ei. În urmă cu doar câteva ore, ea a fost șocată de cuvintele pe care i le-a adresat un bărbat din Pitești, despre care crede că este o persoană periculoasă. I-a sfătuit pe cei din același oraș să aibă grijă și să se ferească de el, atât cât pot.

După ce a făcut potarea respectivă pe contul ei de Instagram, Oana Roman a fost bombardată cu mesaje din partea fanilor, care i-au transmis să nu o afecteze ce spune lumea din jurul ei. Vedeta a ținut să liniștească pe toată lumea spunând că nu o afectează deloc, ba chiar le dă block și nu o mai interează apoi nimic altceva.

”Mulțumesc pentru mesajele pe care mi le trimiteți, în care îmi spuneți să nu mă afecteze ce spune lumea. Apropo de story-ul anterior ( n.r mesajul jignitor) nu mă afectează, pentru că oamenilor aceștia eu le dau block și la revedere, doar că în anumite situații mi se pare că este vorba de oameni periculoși și de asta încerc să vă previn și să vă fac să vă feriți de astfel de oameni. Un om care vorbește în felul acesta cu o femeie cu siguranță agresează verbal și fizic și alte femeie. Din punctul meu de vedere este un bărbat periculos, iar eu încerc să fac un fel de prevenție, că dacă el este capabil să vorbească așa, cu siguranță așa vorbește și cu altele”, a spus Oana Roman.