Oana Roman se laudă peste tot cu faptul că a reușit să slăbească foarte mult și este mândră de faptul că trupul ei a început să prindă o formă. Mai mult de atât, fosta soție a lui Marius Elisei a început să le povestească fanilor și ce mănâncă în fiecare și ce eforturi face, pentru a ajunge la greutatea dorită. Ani de-a rândul, ea a fost dur criticată de către oamenii din jurul ei, pentru că nu arăta atât de bine precum alte vedete. A reușit să se ambiționeze, iar în clipa de față se află în plin proces de slăbire.

Oana Roman, criticată dur de Iulia Albu

Unii o critică și acum, fiind de părere că nu a reușit să dea jos acele kilograme, ci doar îi editează fotografiile să pară mult mai slabă. Ei bine, a prins curaj și în ceea ce privește ipostazele în care își face apariția pe rețelele sociale, iar acest lucru a fost remarcat și de către Iulia Albu, care i-a comentat una dintre fotografiile realizate în timpul ultimei sale vacanțe, din Egipt.

Creatoarea de modă este de părere că ar trebui să înceteze să se mai pozeze în felul acesta și că toate afirmațiile sale nu au legătura cu greutatea sa, ci doar cu felul în care a ales să stea. Vedeta nu s-a putut abține să nu aducă în discuție și faptul că nu este deloc o poziție elegantă, cea din imaginea de mai jos.

Oana Roman, luată la rost de Iulia Albu! Ce i-a transmis vedeta: "Nu are legătură cu câte kilograme are..."

 

„Din punct de vedere al postărilor, eu nu aș fi făcut niciodată o astfel de postare. Da, este ok să stai așa la plajă, dar nu este neapărat ok să te pozezi în această ipostază. Nu înțeleg de ce a făcut-o. Nu te mai poza așa, Oana, pentru că nu este ok. Încearcă să te uiți în niște reviste de modă, vezi cam cum se pozează. Nu are legătură cu câte kg are. N-are nicio legătură cu asta. Are legătură doar cu faptul că unele poziții sunt elegante și altele nu”, a declarat Iulia Albu.