Oana Roman este foarte deschisă, pe social media, iar recent le-a vorbit fanilor săi despre bunul ei prieten, Cătălin Botezatu. Având în vedere faptul că se știu de mai bine de 30 de ani, ea ar putea vorbi ore în șir despre el, dar a preferat să aducă în discuție doar prima lor întâlnire.

Oana Roman, prietenă cu Bote de 30 de ani

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când partenera de viață a lui Marius Elisei avea vârta de 14 ani. Când l-a privit, a fost profund impresionată de felul în care arăta, dar și de modul în care era îmbrăcat. Mai mult de atât, ea l-a considerat cel mai frumos bărbat din lume. Pe atunci, el era manechin l-a doamna Dumitrescu și avea o prezentare, iar Oana Roman l-a studiat cu atenție.

”Pot să povestesc multe pentru că ne știm de 30 și ceva de ani, dar am să vă spun când l-am văzut prima oară pe Cătălin. Este o poveste foarte interesantă. Aveam 14 ani, eram la Festivalul de la Mamaia, în sală, într-o zi de repetiții și Cătălin, pe vremea aceea, era manechin la doamna Dumitrescu și avea o prezentare. Și stăteam eu cuminte în sală și a început prezentarea și a coborât Cătălin îmbrăcat într-un costum foarte frumos. La 14 ani ai mei, mi s-a părut cel mai frumos bărbat din lume. M-a impresionat profund, pentru o adolescentă de 14 ani, vă dați seama, un bărbat atât de frumos și elegant și care mergea și se prezenta atât de frumos”,a declarat vedeta.

Odată cu trecerea anilor, au devenit buni prieteni. Fiica lui Petre Roman se mândrește cu faptul că are un prieten precum îndrăgitul designer, despre care ar putea vorbit un an întreg și depre care are o părere extrem de bună. La final, a menționat că este un etalon de vedetă în țara noastră, fără niciun fel de îndoială.

”Între timp, am devenit prieteni și mă mândresc că este prietenul meu. Aș putea povesti un an despre el. Este unic și irepetabil și cred că dacă există un etalon de vedetă în România… e Cătălin Botezatu”, a mai povestit vedeta.