Oana Roman a fost, zilele trecute, invitată în cadrul emisiunii În Oglindă. Vedeta și-a deschis inima în fața moderatorului și a povestit câteva lucruri despre care nu a mai vorbit până acum. La un moment dat, a început să plângă cu lacrimi amare, dar i-a rugat pe producători să nu difuzeze acele imagini.

Oana Roman, dezvăluiri șocante

Bineînețeles, că nimeni nu a ținut cont de dorințele sale, iar imaginile au devenit în scurt timp virale. Ea s-a enervat atât de tare, încât a mărturisit după toate acestea că nu va mai merge la nicio emisiune de genul acesta vreodată. După toate acestea, fiica lui Petre Roman a povestit și cum au fost începuturile relației cu partenerul ei de viață, Marius Elisei.

„Știi foarte bine ce a venit peste el, câte comentarii, câte înjurături. S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțeleagă nici lumea în care a intrat, el nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan…El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot”, a declarat Oana Roman.

Bărbatul a fost acuzat că stătea cu ea doar din interes. Nu era deloc obișnuit să fie în centrul atenției, să apară în fața camerelor de filmat și din cauza stresului a ajuns să se îmbolnăvească.

„E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt. Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem ok”, a mai spus vedeta.