Oana Roman și hairstylist-ul Bassam Dabbas se înțelegeau destul de bine, până când au dat nas în nas la un eveniment și nici măcar nu s-au salutat. Întregul război dintre ei a pornit pe Instagram, unde fanii au aflat fiecare detaliu despre certurile dintre ei.

Oana Roman a transmis primul mesaj

Se pare că a pornit, de fapt, totul de la Oana Roman care i-a transmis bărbatului că dacă are ceva să îi spună, să o facă față în față, nu pe internet sau în fața altora. Atât i-a trebuit hairstylist-ului Bassam Dabbas să se enerveze și să ia și el cuvântul, iar discuția s-a aprins repede.

”Mai bine pom de Crăciun decât bârfitoare în halul ăsta. Dar când vă posta era bine, nu? Măcar dacă ai c***e, zi-mi în față. Dar ce crezi, nu ai! Crapă răutatea și frustrarea în voi. Cel puțin doamna asta care m-a rugat să-i postez și ei pensulele. Așa penibilă cum sunt. Nu am decât compasiune pentru ființe atât de neînsemnate ca voi. Hai pup. Spor”,i-a scris  Oana Roman bărbatului.

Bassam Dabbas a luat foc

Bassam Dabbas a fost deranjat de faptul că ea nu l-a băgat în seamă, deși se știu de foarte multă vreme. Ei bine, el a încercat să o lămurescă de faptul că nu are nimic cu ea, ci cu felul în care s-a îmbrăcat la evenimentul cu pricina. Pe ea o apreciază, dar nu a putut trece ușor cu vederea ținuta ei.

”Bună! Este urât să spui că nu aveam c***e, să îți spun în față, când erai la salon îți doreai să te coafez și nu aveam locuri, acum când mă vezi la evenimente, mi te întorci cu spatele? Nu am comentat nimic personal de tine, cum ai făcut tu acum la adresa ta, dată te uiți, am comentat strict de asocierea cromatică nefericită pe care au făcut-o stiliștii tăi. Nu te-am rugat în viața mea să mă postezi tu pe mine , și te cunosc de când aveam eu 7000 și tu 10.000 de urmăritori. Pe tine te apreciez, dar am comentat de harababura care se află pe tine acum… efectiv mi-am spus părerea, fără să deranjez pe nimeni și să știi încă o dată, repet, este urât să te coafez de atâtea ori și când mă vezi să te întorci cu spatele la mine. Îți cunosc și trecutul, știu și că familia ta e foarte educată, nu ma așteptam să primesc asemenea mesaj din partea ta. Dacă erai tu împăcată cu look-ul tău, nu te atacai așa”,i-a zis Bassam Dabbas, la rândul lui.

Mai apoi, a fost surprins de fapul că fiica lui Petre Roman l-a blocat pe social media, dar știe că are alte conturi de pe care urmărește ceea ce postează, pentru că altfel nu ar fi cum să vadă tot ceea ce a zis despre ea, într-unul dintre ultimele sale Story-uri.

”După ce și-a aruncat frustărirle, fără drept de replică, mi-a dat block, îmi amintește de grădiniță. Sunt convins că mă urmărești de pe ceva cont fals, altfel nu vedeai nici story-ul anterior. ”Acum nu mai sunt bun? De ce? Pentru că am plecat și ai pus vorbă să vii la mine la salon și nu a fost loc? Pentru că nu am vrut să fac probleme la celălalt salon? Hai să închidem subiectul că eu am dreptate la orice zic eu. Am și dovezi. Te pup, du-te la culcare. Acum nu mai sunt bun”, a mai spus el.