Oana Zăvoranu a pornit un real război împotriva vedetelor din România, care se consideră influenceri și care se comportă ca atare. Dacă până acum le-a criticat extrem de dur pe multe dintre persoanele publice de la noi care acționau de unele singure, a venit rândul familiilor de „mocangiști”, cum le-a numit ea, în ultimul videoclip pe care l-a postat pe canalul ei de YouTube; care se apropie cu pași repezi de 100.000 de subscriberi.

Actrița i-a făcut praf pe cei doi soți

„Querida” i-a făcut pe Tavi Clonda și pe soția sa, Gabriela Cristea, cu ou și cu oțet spunând despre ei că doar încearcă să pozeze în familia perfectă și fericită, care au impresia că îi învață pe cei din jurul lor cum să fie un cuplu de succes. Mai mult de atât soția lui Alex Ashraf, a spus despre ei că nu ratează nicio ocazie din a scoate bani de pe urma urmăritorilor lor. Actrița este de părere că îndrăgostiți nu inspiră pe nimeni, așa cum lasă să vadă. Cel pe care l-a criticat cel mai mult a fost soțul prezentatoarei, despre care nu are o părere prea bună.

Oana Zăvoranu este de părere că nu are o voce bună, că degeaba lansează toate acele piese, pentru că nu a auzit nimeni de ele și nu le ascultă nimeni. I se pare inacceptabil faptul că Tavi Clonda își editează fotografiile pe care le postează pe social media la fel de mult ca o femeie sau chiar mai mult.

„Avem o familie formată din una bucată Hipo-Mocangela, una bucată Tăviță Cloșca. Ei sunt ceva de groază. Ei doi, ca o familie fericită, vă învață pe voi ce înseamnă să fii un cuplu de succes. Din sculare până-n culcare tot ce prindem mocangim!”, a spus vedeta despre cei doi.

Oana Zăvoranu a dat de pământ cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda: "Pe cine inspirați voi?"

 

 „Pe cine inspirați voi? Tupeul maxim mi se pare că atunci când tu ai mers gratis într-un loc să mi-l recomanzi mie. Dacă mă duc eu acolo cumva beneficiez de facilitățile de care ai beneficiat tu? Pac la final îți face nota de plată. Când le dați like-uri, să știți că vine momentul în care și voi aveți nevoie… Plătiți la casă sau puteți să faci un story și vă lasă ăia?”, a mai zis ea.