Nimeni nu scapă de criticile Oanei Zăvoranu, nici măcar Cătălin Măruță. Actrița a fost invita lui Teo, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Ea a intrat în jocul prezentatorilor și și-a dat cu părerea despre multe persoane publice de la noi. În timp ce pe unele le-a făcut „mocangioaice”, pe altele le-a descris ca fiind mincinoase.

Soția lui Alex Ashraf le detestă pe influencerițele de la noi care nu fac altceva decât să promoveze produse în mediul online. Din punctul său de vedere, ceea ce fac ele nu se poate numi loc de muncă. Motiv pentru care, zi de zi, Zăvo le ia la rost pe rețelele sociale, unde le-a declarat război.

Ce părere are Zăvo despre Măruță!

În cadrul emisiunii respective, Oana Zăvoranu a dat detalii picante din trecut, dar i-a pus pe lista neagră pe mulți. A povestit că Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie acum mulți, mulți ani, dar s-a luat și de Selly. Este de părere că vloggerul nu poate fi luat drept exemplu de către tinerii din ziua de astăzi. Nu este un model, iar cei care îl consideră așa fac o greșeală de proporții.

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Cătălin Măruță! "Are capul cât porcul"

Nu îl are la suflet nici pe soțul Andrei. „Querida” i-a luat la bani mărunți aparițiile din emisiunea pe care o prezintă, la PRO TV. Vedeta nu a avut deloc milă față de Cătălin Măruță, pe care l-a descris ca fiind un „porc”.

Se pare că este deranjată și de faptul că soția lui face reclamă la vopsea de păr, motiv pentru care a spus că este sigură de faptul că ea îl vopsește acasă. Cel mai probabil, aici a făcut referire și la postările Andrei de la începutul lunii mai, când le arăta fanilor cum se vopsește și se aranjează în propria locuință.

„Cătălin Măruță are capul cât porcul. Îl vopsește Andra pe păr, sigur”, a spus Oana Zăvoranu despre soțul Andrei.