Răzvan Simion a reușit după despărțirea dureroasă de Lidia Buble, să își găsească liniștea în brațele unei alte femei. Deși mulți dintre cei care îl urmăresc au comparat-o pe actuala sa parteneră de viață, Daliana Răducan, cu fosta sa iubită, acestuia nu i-a păsat de gurile rele și, cel mai probabil, nu va ține cont de părerile lor nici de acum înainte. Cel mai important pentru acesta, este ca ei să fie fericiți și nimic mai mult.

Răzvan Simion îi este recunoscător iubitei sale

Au trecut luni bune, de când relația lor a intrat în atenția tuturor, mai ales că unora nu le-a venit să creadă că el și Lidia Buble au ajuns să se despartă. Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi și timp de mai mulți ani au fost uniți și au trecut împreună prin toate greutățile care le-au apărut în cale. S-au susținut de fiecare dată, s-au înțeles și s-au iubit, dar în cele din urmă toate neînțelegerile dintre aceștia au dus la separare.

Ei bine, zilele acestea, el a vrut să le arate tuturor că singura persoană care contează pentru el și pe care o iubește este Daliana Răducan, femeia de care s-a îndrăgostit. Se pare că ea a știut cum să îi vorbească și cum să îi fie alături de fiecare dată, iar el îi este recunoscător pentru tot ceea ce a reușit să facă pentru el. Mai mult de atât, el nu se ascunde să își exprime sentimentele față de ea nici în fața fanilor, pe rețelele sociale. Faptul că i-a arătat cât de mult o iubește în fața lumii și cât de mult contează prezența ei în viața lui, este după părerea fanilor un gest demn de toată admirația.

Răzvan Simion, îndrăgostit nebunește de Daliana Răducan! Ce i-a declarat iubitei sale

”Despre iubire si iertare. Multumesc pentru suport @daliana.raducan”, a scris Răzvan Simion pe rețelele sociale.