Ruby este o femeie curajoasă, care își asumă tot ceea ce face și care nu se ascunde niciodată de fanii ei de pe rețelele sociale, indiferent despre ce ar fi vorba. Ea a reușit să cucerească pe toată lumea prin sinceritatea ei, iar ei au apreciat enorm lucrul acesta. Nu este deloc genul acela de persoană care să își țină viața privată de  ochii curioșilor, ba chiar și-a pus sufletul pe tavă în repetate rânduri.

Ruby este o femeie asumată

Aspectul fizic joacă și el un rol extrem de important pentru frumoasa brunetă, care face orice îi stă în putință pentru a arăta bine și pentru a se simți, de asemenea, bine în pielea ei. Cântăreața nu s-a temut să apeleze la ajutorul specialiștilor ori de câte ori a simțit nevoia de o schimbare și, cel mai probabil, nu se va teme nici pe viitor. Mai mult de atât, le-a vorbit întotdeauna admiratorilor săi despre intervențiile estetice, fără să îi pese dacă va fi sau nu judecată.

Rubina are două operații estetice și anume cea de mărire a sânilor și cea de micșorare a nasului. Nu se simțea confortabil așa și a considerat că din moment ce face asta pentru starea ei de bine, merită efortul. Se pare că mare o dorință extrem de mare și anume să facă o intervenție pentru mărirea posteriorului. Momentan, vedeta nu știe sigur dacă ar fi cazul să se apuce de sport sau să aleagă calea cea mai ușoară și anume să își facă un implant de fesier.

”Să mă apuc de sport sau să fac varianta aia simplă (n.r. operația de implant fesier).”, a declarat Ruby.

Ruby, veste bombă pentru internauți! Vedeta vrea să își mărească posteriorul: ”Varianta mai simplă”

 

”Am două operații estetice mari și late. Una la nas, am făcut-o de două ori (…) și cea de la sâni”, a povestit ea, la un moment dat.