Ruxi este una dintre cele mai apreciate concurente de la Bravo, ai stil. Până acum ea a avut numai momente speciale și ținute care le-au atras atenția tuturor, mai puțin juraților, în unele momente. Vedeta a avut o apariție de senzație în gala trecută, pentru care s-a pregătit intens.

Ruxi, dezamagită că a primit nota 1

A adus în platou un șarpe, dar se pare că nimeni nu a rămas mască în fața momentului pregătit de ea, iar Tibi Clenci i-a dat nota 1, fiind de părere că a fost total în afara temei și că nu ar fi avut cum să îi ofere o notă mai mare. Ruxi a fost dezamăgită și a ajuns la concluzia că juratul nu o simpatizează.

„Ai fost total in afara temei! Asta justifica nota mea! N-as fi putut sa-ti dau doi, pentru ca ar fi insemnat sa ai macar ceva care sa ma…”,  a zis Tibi Clenci.

În culisele emisiunii, fetele au avut o discuție în care Ruxi a spus tot ceea ce a avut pe suflet. Consideră că nimeni nu a înțeles ce a vrut ea să facă. Este de acord că a dat-o în bară cu ținuta, dar a făcut un moment spectaculos care nu a fost punctat la adevărata sa valoare.

„Am dat-o in bara la ultima Gala, dar in acelasi timp nu mi-au inteles ideea povestii si ce am vrut sa fac! Nu zic ca n-am dat-o in bara! Am dat-o in bara! Dar simt ca nu mi s-a inteles povestea! Si nu s-a apreciat momentul artistitc! Nota 1 adica…Wow!(…) 1 a dat Tibi! Nu, eu chiar cred ca… mi se pare ca nu ma place! Adica nu doar acum am simtit asta si cand imi da note mari mi se pare ca nu ma place! Jur!”, a declarat Ruxi.