Anamaria Prodan, noi confesiuni din mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf!

Vedeta a spus lucruilor pe nume ca de fiecare dată!

Anamaria Prodan a făcut noi confesiuni din căsnicia ei cu celebrul antrenor de fotbal, Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a dat cărțile pe față, ca de fiecare dată, și a vorbit cât mai sincer despre tot ce se întâmplă în mariajul cu tatăl copilului ei. Ei bine, Anamaria Prodan a dezvăluit că ea l-a susținut necondișionat pe soțul ei, că i-a trasat un drum spre performanță, că a dat totul ca acestuia să-i meargă bine pe toate planurile.
Vedeta a spus, într-un interviu oferit ziarului Sport.ro, că Reghe nu i-a adresat niciodată cuvinte urâte, cu atât mai puțin injurii.

” Dacă ma urăște? Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat

totul pentru a face performanță? Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?”, a mărturisit Anamaria. Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate așa ceva. Un părinte își înjură copiii? Un soț își înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!”, a declarat vedeta, pentru sursa citată mai sus.