De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, de fapt. E scandal mare după marea finală Chefi la Cuțite sezonul 9. Cine ar fi, de fapt, adevaratul câștigător din 2021.

Narcisa Birjaru este marea câștigătoare a sezonului 9 Chefi la Cuțite. Tânăra de 24 de ani din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro, dar și pe trofeul atât de râvnit de toți concurenții.

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite
Trei concurenți au ajuns în marea finală, după trei probe extrem de dificile: Cătălin Amarandei din echipa albastră al lui Florin Dumitrescu, Cristina Elena Matei, echipa verde al lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru, concurenta mov din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Finala a fost una dificilă, dar concurenții s-au ridicat la înălțimea așteptărilor chefilor și a juraților, alți bucătari de top. Nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul celorlalți concurenți.

Încă de la aflarea celor trei finaliști au existat nemulțumiri în rândul concurenților. Ștefan Borleanu, cuțitul de aur din echipa albastră, a fost cel mai vocal dintre ei și a susținut că în finală trebuiau să ajungă cei care au demonstrat că pot găti cu adevărat, făcând referire la Narcisa și Elena, al căror loc nu era în finală, după părerea lui.

Cu toate aceste nemulțumiri, concurenții sezonului 9 Chefi la Cuțite au dat totul pentru a face parte din echipa câștigătoare. Iată cum au arătat echipele în finală:

Elena Matei i-a ales în echipa sa pe: Florin Revesz, Cristina Mălai, Rikito Watanabe, Paul Vasile, Matias, Ciprian Antone și pe Radu Micu.

Cătălin Amarandei a decis să lupte în marea finală Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, alături de: Ștefan Borleanu, Gabriela Porumbel, Dorin Voiasciuc, Keed, Vincenzo Aiello (Enzo), Mirela Negoiță și pe Luca Pintea.

Eechipa Narcisei Birjaru a fost formată din: Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez și pe Theo Costache.

În finală, gusturile chefilor au fost extrem de diverse. Au existat preparate care au primit 0 puncte de la unii și 5 puncte de la alții, așa că deznodământul a fost unul neașteptat pentru mulți. Narcisa a primit titlul de câștigătoare a sezonului 9 Chefi la Cuțite, confirmând astfel zvourile apărute chiar înainte de finală.

Mulți concurenți au rămas surprinși că Narcisa a acumulat cele mai multe puncte, ea fiind prima femeie din istoria emisiunii care a reușit să pună mâna pe marele premiu.

De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, de fapt
Pentru mulți, adevăratul câștigător al sezonului 9 a fost Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Până și Narcisa a ținut să îi mulțumească pentru ajutorul acordat.

“Nu aș fi ajuns aici fără echipa mea. Îți mulțumesc, Alex, pentru tot. Fără tine nu aș fi putut. Ai fost omul principal, care m-a ajutat să creez și să prepar acest meniu. Îți mulțumesc din suflet. Tu ești campionul meu!”, a declarat Narcisa după marea finală.

De aceeași părere au fost și câțiva dintre concurenți.

“A câștigat Alex, eu așa știu”, a spus Keed.

“Din punctul meu de vedere, Cătălin e câștigătorul competiției. A fost cel mai bun pe toată perioada concursului, iar în seara asta a câștigat Alex”, a fost reacția lui Florin.

Nici chef Florin Dumitrescu nu s-a temut să spună că nu se aștepta la acest final. “E o surpriză foarte interesantă. Nu mă așteptam. Mă bucur foarte mult pentru ea. Consider că Narcisa i-a învățat pe mulți o lecție. Prejudecata este cea mai urâtă chestie pe care poți să o aduci în discuție de fiecare dată”.

Cătălin Scărlătescu a publicat mai multe fotografii din marea finală pe Facebook, prin care o felicită pe Narcisa. Postarea chefului a strâns mii de comentarii, care mai de care mai diferite:

“O tot țineți cu etnia, nu asta e problema, problema este ca mulți de acolo au fost și sunt mult peste ea! Pe lângă gust, trebuie sa arăți și o farfurie frumoasa, sa cunoști tehnici, produse, ingrediente, pe când ea nu știa mai nimic! Dezamagire!! Mi-a plăcut foarte mult sezonul acesta, dar am rămas cu un gust amar, mai ales după teatrul vostru!”
“Felicitari Narcisa si mult succes, ai dat dovada de curaj si stapanire de sine in momente dificile si m-ai ales gustul din farfurie care ti-a adus succesul”.
“Felicitari Alex ! Chiar “castigatoarea” a spus in timpul probelor : “Il las pe Alex sa faca, el stie mai bine”
“Felicitări, Alexandru Bădițoaia! Ai câștigat chefi la cuțite!!” https://ziareonline.ro/scandal-urias-de-ce-a-castigat-narcisa-chefi-la-cutite-de-fapt-adevarul-s-a-aflat-acum.html