Sebastian Chitoșcă și frumoasa lui soție au luat-o pe drumuri diferite, de câteva zile bune. Recent, fostul concurent de la Survivor România a vorbit deschis despre situația în care se află. Se pare că problemele dintre ei au apărut de ceva vreme, dar cumva au reușit să se ierte unul pe celălalt.

Sebastian Chitoșcă este singur

Totul a început după ce fratele lui Sebi s-a îmbolnăvit grav și era pe punctul de a-și pierde viața, iar el și-a găsit refugiul în tot felul de lucruri, precum jocurile pe calculator și petrecea foarte mult timp stând online. Alexandra nu era fericită cu acest lucru și l-a avertizat de mai multe ori că ar putea să o piardă.

„Tin minte absolut orice am facut in acesti ani, mai ales in luna mai, dar in ultima parte se vedea ca nu suntem bine ca am spus: sa indrept anumite lucruri. În ultimii doi ani jumate de relatie, dupa ce s-a intamplat cu fratele meu, mi-am gasit refugiul in gaming, în jocuri, si petreceam foarte mult timp la calculator. Au trecut luni fara sa-mi dau seama, ma lasasem de fotbal, pasiunea mea cea mai mare, fratele meu chiar daca a trait, pentru mine murise, pentru ca nu mai e acelasi om. Nu mi-am gasit refugiul langa ea, mi-am gasit refugiul in alte lucruri. Asta am realizat asta cat am stat in jungla si cand am ajuns acasa i-am spus. I-am spus tot ce am avut de spus, mi-a spus ca se bucura ca am realizat. Pe zi ce trecea faceam lucruri pe care nu le-am facut niciodata, faceam curat, nu mai stateam la calculator, mai ales in prima luna n-am deschis calculatorul, dar o simteam rece. Nu stiu ce s-a intamplat. Nu-mi convenea si imi puneam tot felul de intrebari. Si mi-a spus: „Tu m-ai obisnuit asa. Dar inainte cand iti spuneam: Sebi ma pierzi, ma neglijezi si plangeam, nu ma luai in seama”, a declarat Sebastian Chitoșcă.

Nu a ascultat-o, dar după ce s-a întors de la Survivor România a realizat unde a greșit și și-a îndreptat comportamentul, doar că a fost prea târziu, pentru că atitudinea sa față de el nu mai era aceeași. În plus, fostul Faimos a recunoscut că a și lovit-o, la un moment dat, din cauza geloziei.

„Da, am lovit-o. Eram la inceput de relatie si erau gelozii pentru ca la inceput mai imi scria si mie lumea, discutii, dar niciodata sa o insel. Da, cand am fost tanar i-am dat o palma. S-au iertat si lucrurile alea”, a mai zis el.