Sebastian Chitoșcă este unul dintre concurenții care au făcut furori la Survivor România. Aflat în Republica Dominicană, a da tot ceea ce a avut el mai bun, pentru a câștiga probele la care era supus și deși nu se înțelegea bine cu toată lumea, le-a câștigat simpatia celor de acasă, care îl urmăresc la orice pas.

Sebastian Chitoșcă, mesaj îngrijorător pe internet

În urmă cu câteva zile, el le-a mărturisit fanilor săi că nu va mai posta nimic o vreme, pentru că nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Nimeni nu a înțeles exact despre ce era vorba și nici acum nu s-au lămurit în ceea ce privește motivul pentru care a luat-o o pauză de la internent.

„În următoarea perioadă, din păcate, nu vă mai pot răspunde la mesaje și nici nu o să mai fiu activ pe nicio rețea de socializare. Am probleme serioase. Inițial, ar fi trebuit să-mi închid contul, dar nu o fac pentru voi. Gânduri bune! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Urmați calea lui Dumnezeu, doar așa putem învinge răul”, a scris el zilele trecute, pe Instagram.

Recent, el a mai postat un mesaj, fără a da vreun detaliu, spunând că se aștepta la orice în această viață, mai puțin la ceea ce tocmai i s-a întâmplat. Este dureros pentru el, dar admiratorii lui cred despre fostul Faimos că este un bărbat puternic și sigur își va reveni repede și va vorbi despre asta.

„Mă așteptam la orice în viața asta, mă așteptam să-l văd pe Dumnezeu înainte să văd chestia asta, nu-mi vine să cred. E dureros, dar trece”, a spus el, recent.