Simona Gherghe a muncit de-a lungul anilor să ajungă pe lista celor mai apreciate prezentatoare de la noi din țară, iar eforturile sale nu au fost în zadar. Vedeta a ajuns să se situeze pe primele locuri în rândul prezentatoarelor din România și este mândră de tot ceea ce a reușit să facă până la această vârstă. Ea și-a început cariera în urmă cu mai bine de 19 ani, iar în tot acest timp s-a schimbat destul de mult. Pentru a demonstra asta, a postat o serie de imagini de la începutul carierei sale pe Instagram, iar alături de aceasta a mai adăugat și câteva fotografii din prezent.

Fanii au remarcat imediat cât de mult s-a schimbat frumoasa prezentatoare de emisiune și nu au ezitat să îi transmită acest lucru în comentarii. Simona Gherghe are 43 de ani și 19 ani de carieră, ceea ce nu este deloc puțin, iar pentru acest lucru a fost felicitată de cei care o iubesc încă de la începuturile sale. Vedeta le-a mulțumit celor care i-au fost alături când prezenta emisiuni precum Observator, Geniali sau chiar Acces Direct.

Ei bine, se pare că ea este mulțumită de felul în care au decurs lucrurile, iar cariera ei nu se încheie aici. Mai are mult de demonstrat și, cu siguranță, nu îi va dezamăgi nici de acum înainte pe cei care au mare încredere în ea și în forțele sale. A fost, este și va fi una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi și nimeni nu poate pune la îndoială asta.

Simona Gherghe imagini de colecție de la începutul carierei: "Aveam aproape 24 de ani, când..."

 

Aveam aproape 24 de ani, cand am prezentat primul meu jurnal de stiri, la Antena 1. Pe 15 aprilie 2002. Acum am 43, iar asta inseamna ca ne cunoastem de fix 19 ani. 19 ani de Antena 1! Sunt statornica, nu gluma…😁 Mi-ati fost alaturi la Observator, la Geniali, in toate proiectele speciale, la Acces Direct, iar acum la Mireasa. In septembrie, m-am aventurat la carma primului meu reality-show. In cateva luni, @mireasa_oficial a ajuns lider de piata! Nu am cuvinte sa va multumesc… Pentru un prezentator si echipa lui e cea mai mare rasplata. Va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi, aproape zi de zi, in acesti 19 ani. Ma inclin. Sunteti in inima mea!„,a scris ea pe Instagram.
Simona Gherghe imagini de colecție de la începutul carierei: "Aveam aproape 24 de ani, când..."