Simona Hapciuc este una dintre vedetele care a acceptat, sezonul acesta, să participe la Survivor România. Din nefericire pentru ea, nu a rezistat prea mult în Republica Dominicană, dar a fost o experiență unică, pe care nu o va uita niciodată. În cele câteva săptămâni în care a stat departe de casă, gândul său a stat numai la băiețelul ei, Dimi.

Simona Hapciuc, abandonată de mama sa

Îndrăgita actriță își iubește enorm copilul și ar face orice pentru ea, mai ales că ea nu a avut parte de iubirea celor care i-au dat viață, iar recent a făcut o serie de mărturisiri dureroase despre perioada în care era și ea doar un copil. Se pare că fosta concurentă de la Survivor România a fost, de fapt, crescută de bunica ei, pentru că mama ei a abandonat-o la vârsta de doar doi ani și opt luni.

Mama mi-a zis că ea nu m-a vrut, dar că tata m-a vrut și că din cauza lui m-a făcut și că ea nici acum după atâția ani nu e pregătită să fie mama mea. Pentru fratele meu Fabian ea a simțit să fie mamă, dar pentru mine că nu m-a vrut și că nu mă vrea în continuare. Nu am resentimente, când mă gândesc la ea nu simt așa nimic. Am avut o perioadă când o blamam…”,a declarat Simona Hapciuc.

Nu a fost un copil dorit de către femeia care a adus-o pe lume. Simona Hapciuc nu o judecă pentru faptele sale, dar a avut o vreme când o blama. Când avea doar șase ani, tatăl ei și-a refăcut și el viața, mai apoi bunicul ei a decedat, iar frumoasa actriță a rămas doar în grija bunicii sale.

”Pe mine m-a crescut bunica, mama tatălui meu. Mama mea a plecat când aveam 2 ani și 8 luni, tatăl meu s-a recăsătorit când aveam 6 ani și a plecat cu cea de-a doua soție și copilul. Eu am rămas în grija bunicilor, iar ulterior doar în a bunicii, deoarece bunicul a murit. Acum uitându-mă în urmă, trecând peste bătăile din partea bunicii, cred că acela era stilul ei să ne educa, eu am rămas cel mai mult timp dintre nepoții ei, tind să cred că mi-au prins așa bine că altfel poate nu eram să răzbesc în viață. Tind să cred că datorită ei am rămas pe calea bună, tot educației ei sunt mama care sunt, iar eu mă consider o mamă destul de bună, foarte bună”, a mai declarat ea.