Smiley a dat zilele acestea un interviu de senzație, fiind invitatul lui Mihai Morar în podcast-ul său, pe care l-a numit Fain&Simplu. Acolo, artistul și-a deschis inima în fața fanilor și a adus în discuție câteva aspecte importante din viața sa. Astfel că oamenii care l-au urmărit au reușit să afle multe lucruri importante despre artist și despre partenera sa de viață, Gina Pistol, care a devenit mamă pentru prima dată luna trecută.

Smiley crede că Ginei nu îi este ușor să fie cu un bărbat precum el

Gina Pistol și Smiley au o relație care durează de câțiva ani buni și sunt extrem de fericiți unul lângă celălalt. Fericirea lor este și mai mare de când Josephine, fiica lor, s-a născut. Din ziua aceea, viața lor a luat o altă întorsătură, dar nu regret nimic, deși au și momente în care le este extrem de greu să facă față tuturor provocărilor. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite este o eroină pentru partenerul ei de viață, care este de părere că sigur îi este greu să fie alături de un bărbat precum el.

El a mai susținut că blondina îi spune adesea că el este testul ei de răbdare, pentru că de când formează un cuplu, ea a devenit mai răbdătoare, dar și mult mai echilibrată. Cântărețul a spus despre el că este un om calm, iar adesea este absent, deși fizic se află în locul respectiv. Smiley se bucură din suflet că a găsit o femeie precum iubita lui, care i-a dăruit și un copil, pe care ambii îi iubesc enorm și pentru care ar face orice.

Smiley, declarații emoționante despre mama copilului său! Ce a povestit despre Gina Pistol: "Nu e uşor pentru o femeie să..."

 

”Gina îmi spune, ”Băi, tu eşti testul meu de răbdare”. Deci, eu pentru ea am fost un test de răbdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo. Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, a povestit Smiley.