Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Acesta a reușit să se facă remarcat în țara noastră acum mulți ani, când făcea parte din trupa Simplu. Încet, încet a decis să urmeze o carieră solo și a reușit să facă tot ceea ce și-a propus. De-a lungul vremii, viața lui s-a schimbat în totalitate și nu are succes doar pe plan profesional, ci și pe plan personal.

Smiley, moment de sinceritate în mediul online

În urmă cu câțiva ani, cântărețul s-a cuplat cu Gina Pistol, femeia care a reușit să îi fure inima din prima. Până în 2020, ei au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor, iar timp de mai bine de trei, nimeni nu a bănuit că ei ar forma un cuplu, deși erau văzuți peste tot împreună. Au preferat să își țină departe de ochii lumi povestea de iubire, asta până când frumoasa lui iubită a rămas însărcinată și a născut. Josephine, fiica lor, i-a făcut să realizeze ce înseamnă iubirea cu adevărat și deși nu le-a fost prea ușor în primele zile de viață ale micuței, nu există bucurie mai mare pentru ei.

Multă lume s-a întrebat de-a lungul timpului cum a reușit Smiley să aibă succes și să ajungă atât de sus, iar recent artistul le-a vorbit fanilor despre acest lucru. Iubitul Ginei Pistol este de părere că secretul succesului constă în a face ceva, în fiecare zi, pentru visul tău. Oricât de greu i-a fost, el nu s-a dat bătut niciodată, iar acum se situează pe lista celor mai bune voci de la noi, piesele sale ajungând inevitabil în topuri.

Smiley le-a dezvăluit fanilor secretul succesului! Artistul, mai sincer ca oricând: "În fiecare zi am..."

 

„Mulți mă întreabă cum am reușit să am succes. E complex de simplu. In fiecare zi am făcut ceva pentru visul meu. Fă și tu asta și o să descoperi succesul”, a scris artistul în dreptul unor imagini pe care le-a postat pe social media.