Theo Rose este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară și tocmai din acest motiv, în ultima vreme a avut cântări prin toată țara. În plus, ar fi urmat o lungă perioadă de concerte și de evenimente private, unde ar fi trebuit să cânte, dar unde nu mai poate fi prezentă.

Theo Rose, infectată cu COVID-19

Vedeta a răcit extrem de tare și a crezut că nu are nimic mai mult decât o simplă răceală. Chiar și așa, frumoasa artistă s-a testat de trei ori pentru coronavirus, iar cel din urmă a ieșit pozitiv. Din fericire, ea nu are simptome grave, chiar dacă nu s-a vaccinat împotriva virusului și se pare că nici nu are de gând să o facă.

„M-am hotărât să vă vorbesc, să vedeți că sunt ok. Sunt întreagă. Nu sunt la spital. Nu mă simt foarte rău. Sunt norocoasă. Nu e o formă gravă.Sunt fomfăită pe nas, mă doare în gât. În astea două zile am transpirat întruna. Nici n-am stat să zac, vă spun sincer. M-am băgat în cadă, mi-am făcut băi fierbinți. M-am frecat cu carmol. Numai așa am ținut-o, am dormit întruna. Mi-am făcut aerosolii mei cu dexametazonă, am luat paracetamol”,a zis Theo Rose.

Pentru ca fanii ei să stea liniștiți în ceea ce o privește, ea a făcut câteva mărturisiri pe Story. Theo Rose speră, de asemenea, că nu a infectat pe nimeni în tot acest timp. Rămâne de văzut cum va evolua starea ei și, cu siguranță,

„Vă răspund sincer. Nu sunt vaccinată, încă. Nu știu ce o să fac. Nici nu vreau să intru în subiectul ăsta că stârnește multe discuții. Sunt păreri împărțite. Nu mă interesează nici să le știu, nu mă interesează nici să vă spun care e părerea mea. Important e că nu mă simt așa rău”, a mai zis ea.