Mesajul unui medic străin, care lucrează la ATI Timișoara, a înduioșat tot internetul!

Amin Zahra, un medic de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a ținut să transmită un mesaj pe pagina de Facebook a campaniei de vaccinare, „RO Vaccinare”, pentru românii care nu bagă în seamă pericolul virusului COVID-19.

Cadrul medical susține că secțiile spitalelor sunt pline cu pacienți, infectați cu coronavirus, și că se simte sufocat, însă nu de mască, ci de ”ambulanțele care vin cu doi pacienți deodată”. Medicul trage un semnal de alarmă prin acest mod, iar mesajul lui a făcut înconjurul internetului.

„Trăiesc un sentiment greu de descris, este o combinație între furie și tristețe.

Am stat 20 de minute în UPU pentru un consult și în timpul ăsta m-am simțit sufocat și nu de la mască, ci de la numărul mare de pacienți care își așteaptă un pat, pe orice secție… Sufocat de ambulanțele care vin, nu cu un pacient, ci cu doi pacienți deodată și ce este și mai trist, că o parte bună din acești pacienți care vin au sub 50 de ani.

Știu că aveți o listă lungă cu “motivele” pentru care nu vreți să vă vaccinați, dar vreau să vă spun ceva: și eu am o lista… DE AȘTEPTARE!!! Care e mai lungă decât lista voastră.

Diferența este că pe lista mea se află vieți în schimb la voi aberații. În orice religie se spune: “Să-ți iubești aproapele și să-i vrei binele!” Și acum vă întreb eu, de unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?! Să pariezi pe viața ta și a altora, doar din orgoliu și încăpățânare și să REFUZI să vezi realitatea.”

Cadrul medical, de la Spitalul de Urgență din Timișoara, a transmis acest mesaj tuturor persoanelor, ce consideră că vaccinul împotriva COVID-19 ucide:

„Zilnic mor sute de pacienți doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâția oameni din cauza vaccinului și tu, îmi spui că vaccinul omoară!!! Viața este un paradox… Unii își iau viața, iar alții se luptă pentru viață!!! Din păcate, prea puțini sunt cei care au un stil de viață sănătos, cu o minte sănătoasă. Cei mai mulți aleg să trăiască o viață dezordonată, au tot felul de dependențe de care cu greu vor scăpa (dacă vor scăpa) în momentul în care realizează că stilul lor duce la tot felul de boli.

Ce nu realizează aceștia este că, pe lângă suferința proprie, vor suferi și persoanele dragi lor, pentru că în majoritatea cazurilor devin dependenți de ajutorul acestora. Și atunci, dacă tot ne iubim aproapele și îi vrem binele… Nu mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU așteptând un pat ???”, a mai scris medicul.