Vica Blochina știe cum să treacă mai ușor peste o despărțire, mai ales că și ea a trecut prin astfel de experiențe. În urmă cu doar câteva ore, blondina a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, care s-a dovedit a fi una foarte, foarte interesantă. Fanii ei au demonstrat din nou că sunt extrem de curajoși și nu s-au temut să îi ceară vedetei sfaturi sau să o întrebe lucruri personale, la care nu erau siguri că vor primi neapărat un răspuns.

Vica Blochina: ”Ești cea mai importantă”

Ea a trecut prin multe situații complicate în viață, dar a reușit să le depășească pe toate și să demonstreze că este o femeie extrem de puternică pe care nimeni și nimic nu o poate doborâ. Mii de bărbați are da orice să fie cu ea, iar Vica Blochina i-ar putea avea pe toți la picioare, doar că nu își dorește sub nicio formă lucrul acesta. Îi place viața pe care o duce și momentan nu ar vrea să schimbe nimic, dar oferă sfaturi atunci când îi sunt cerute, în speranța că acestea le-ar putea ajuta pe fanele sale, care trec prin situații dificile și nu are cine să le ajute.

Să vorbești cu cineva când îți este foarte greu în viață este un lucru foarte important, pentru a putea merge mai departe, iar ea știe lucrul acesta. O fană a întrebat-o cum ar putea trece mai ușor peste o despărțire, iar ea i-a explicat că toate pornesc de la încrederea în sine. Din punctul ei de vedere cel mai important este să te pui mereu pe tine pe primul loc și să crezi că tu ești cea mai importantă.

Vica Blochina, sfaturi de viață pentru fanele sale! Ce le-a transmis celor părăsite de parternerii lor de viață: ”Ești cea mai importantă”

„Totul este despre încrederea în tine. Trebuie să te setezi așa: tu ești regina! Ești cea mai importantă, cea mai deșteaptă, cea mai frumoasă în viața asta! A fost doar o experiență care nu a mai fost benefică pentru tine. Vine ceva sau cineva mult mai bun. Pentru că meriți!”, a răspuns imediat Vica Blochina.