Viorel Lis are probleme grave de sănătate și se pare că nu mai are șanse să scape cu bine din toată această situație. Oana Lis se așteaptă, din moment în moment, să îl piardă pe partenerul ei de viață alături de care a fost alături pentru atât de mult timp.

Viorel Lis se simte din ce în ce mai rău

Multă lume a zis despre ea că singurul motiv pentru care l-a luat de bărbat pe fostul edil al Capitalei ar fi fost banii pe care îi avea în cont. Nu a fost niciodată vorba despre banii lui, pentru că a demonstrat în repetate rânduri că sentimentele sale pentru el sunt unele sincere și că nu îl va abandona până când moartea îi va despărți.

„Se plimbă săracu prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi, nu mai poate să mai meargă bine din cauza sedentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea”, a declarat Oana Lis.

Blondina a dat recent câteva declarații despre starea de sănătate a partenerului ei de viață, care este una din ce în ce mai rea. În plus, în timpul pandemiei, situația s-a agravat. Acum, el nici măcar nu se mai poate da jos din pat de unul singur, dar ea este acolo să îl susțină la orice pas.

„Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubească și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, a mai zis ea.