Viviana Sposub este ultima vedetă intrată în competiția Bravo, ai stil. Vedeta nu a fost privită cu ochi buni de celelalte concurente încă din prima zi, iar cu Ruxi s-a văzut că nu are o relație prea bună. Între timp s-a aflat și motivul pentru care vedetele nu se înțeleg atât de bine și se pare că singurul motiv ar fi fostul partner al actualei iubite a lui George Burcea.

„Nu am absolut nimic de ascuns. Am avut o relatie cu un baiat care se intampla sa fie unul dintre prietenii buni ai lui Rux. A fost o relatie in care m-am imprietenit cu Ruxi, avem foarte multe amintiri, povesti, vacante impreuna, tot felul de momente frumoase sau mai putin frumoase. Relatia a luat sfarsit si amicitia dintre mine si Ruxi a luat sfarsit. Nu nicio problema cu Ruxi, sper ca nici ea.”, a spus Viviana Sposub.

Viviana Sposub și-a dat arama pe față

În gala de săptămâna trecută a emisiunii de la Kanal D, Viviana a făcut o serie de afirmații dure despre rivala sa, în clipa în care ea a venit în platou cu un bărbat despre care a afirmat că este doar un prieten. Acesta a sărutat-o pasional, iar Viviana Sposub s-a enervat și a afirmat că ei nu doar amici, făcând niște declarații incendiare.

„Am spus ca ea a fost iubita unui prieten de-al meu! O relatie asumata despre care stia toata lumea! Eu nu am zis ca a facut sex cu nu stiu cine despre care nu stia nimeni! Pur si simplu era un baiat cu care ai avut o relatie normala! Eu nu am acuzat-o de alte lucruri!”, a zis Ruxi, la rândul ei.

Aproape toate celelalte concurente au sărit la gâtul ei și au fost de părere că nu ar fi trebuit să vorbescă despre viața lui Ruxi, despre trecutul ei, pentru că nu este în regulă, iar de aici au avut și mai multe discuții aprinse.

„Cu mine ai fost rea! Eu am simtit ca desi te cunoasteam dinainte, in momentul in care am ajuns aici te-am simtit ca esti rautacioasa cu mine!”, a mai zis Viviana.